2014. július 28., hétfő

Segíts nekem!

Ha van kedved és egy kis időd, örömmel veszem a segítségedet. Nincs annak akadálya, hogy akár anonim módon, akár keresztnévvel szerepelhess a blogomban. 
Mivel én Budapesten élek, így a más városok, települések helyszíneit nem tudom felkeresni.
Ha tudsz egy nyitott könyvszekrényt a városodban, és még nem szerepel a blogban (vagy akár szerepel is, csak más állapotot mutat), akkor nagyon szívesen veszek képeket, beszámolót róla. Megjelenítem a blogomban, és így te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy összegyűjtsük az összes magyarországi helyszínt. 

Nem kell mást tenned, csak készíts képeket a helyszínen a könyvszekrényről, a polcokról, a környezetről, vagy készíthetsz akár szelfit is magadról és a szekrényről :) 

Ha ezzel megvagy, akkor vess pár pillantást a szekrény tartalmára, az alábbi szempontok szerint

- Milyen műfajú könyvek vannak többségben?
- Milyen az állapotuk? (új, régi, szakadozott, saláta...)
- Vannak-e a polcokon híres(ebb) írók, könyvek? (bestseller, régi nagy klasszikus)
- Rendezett állapotú-e a szekrény? (Igazgatták a könyveket, esetleg tematikusan csoportosították őket)
- Amíg ott vagy, járnak-e mások oda, nézegetik-e, cserélnek-e? 
- Jó helyen van-e a szekrény? (túl forgalmas, vagy nem jár arra senki; vannak-e padok, ahol kényelmesen lehet a helyszínen olvasgatni, böngészni)
- Saját véleménynek is nagyon örülnék! Tetszik-e neked ez a kezdeményezés, használod-e, hogy vélekednek erről a jelenségről a környezetedben élők, de azt is megírhatod, hogy szerinted ez nem működik, nem vagyunk alkalmasak arra, hogy rendesen használjuk. Minden vélemény számít! :) 

Ezeken kívül még a könyvszekrény címét is szeretném kérni, vagy csak kb. hol és merre található (melyik városban, utcában, melyik sarkon, művelődési házban...)   

Köszönöm, ha hozzájárulsz a blogom gyarapításához. 
Email cím, ahova küldheted a beszámolót képekkel: nyitottkonyvszekreny@gmail.com 

Nagyon szépen köszönöm, hogy időt és energiát szakítasz erre! 

Zsófi

Ez egy egyetemi órai projekt, így ha írsz nekem, hozzájárulsz ahhoz, hogy felhasználjam a keresztneved (de kérheted az anonimitást), véleményedet és képeidet a blogbejegyzéshez és a kutatáshoz. Az email címet másnak nem adom tovább, nem küldök rá spamet, se hírlevelet, se semmit!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése